Jäsenten kilpailutuki

Team Kawerda ry tukee jäsentensä kilpailemista!

2022

Vuonna 2022 kilpailuvan lunastaneille ja viisi hyväksyttyä kilpailutulosta eri kilpailuista korkeimmalta kilpailuluvan oikeuttamalta tasolta keränneille maksetaan takautuvasti vuoden 2022 kilpailuluvan arvosta 50% takaisin hakemusta vastaan. Yli 10 seuran talkoopistettä vuoden 2022 aikana keränneille palautetaan 100%, kun kriteerit täyttyvät. Tuen maksukelpoisuus vahvistetaan vuoden 2022 lopussa, yhdistyksen taloudellinen tilanne huomioiden.

Yhdestä kilpailusta huomioidaan vain yksi hyväksytty tulos. Edun saaminen edellyttää seuran täysjäsenyyttä edun maksuvuonna.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.1.2023 mennessä osoitteeseen teamkawerda@gmail.com. Hakemuksessa on lueteltava kilpailutukeen oikeuttavat tulokset (päivämäärä, kilpailu, luokka) sekä tilinumero.

Kiitos kisavuodesta 2021 kaikille seuramme edustajille, teitä on ollut mahtavasti esillä ympäri Suomen, eri kisatasoilla ja eri lajeissa!

HUOM! Jäsen on oikeutettu joko valmennus- tai kilpailutukeen, mutta ei molempiin. Jäsen voi itse päättää, mitä tukea haluaa hakea.