Kasvatus- ja näyttelykurssi maaliskuussa

 

 

 

TERVETULOA TEAM KAWERDAN JÄRJESTÄMÄLLE NÄYTTELY- JA KASVATUSAIHEISELLE KURSSILLE LAUANTAINA 28.3. KLO 11 ALKAEN!

Kurssi järjestetään Karkkilan yläasteen kotitalousluokassa (os. Koulukuja), paikalla kahvitarjoilu.

Kurssin näyttely- ja rakennearvosteluosuuden vetää Suomen Hippoksen aspirantti, vuonohevoskasvattaja ja tallinpitäjä LIISA KAITALA (www.solsikke.fi). Kasvatustoiminnasta, kokemuksistaan ja ajatuksistaan kertomaan tulee Riverbank Horsesin MARJO VAINIKKA (www.riverbankhorses.com)

ILMOITTAUTUMISET 23.3. MENNESSÄ sähköpostilla teamkawerda@gmail.com. Kurssimaksu 20 eur (TKa:n jäsenet 15 eur) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Team Kawerdan tilille FI77 4006 0010 2024 77 (peruutuksen sattuessa maksu palautetaan, mikäli tilalle saadaan toinen tulija). Ilmoittautumisen yhteyteen voit laittaa myös mahdollisia mieltäsi askarruttavia kysymyksiä aiheeseen liittyen Liisalle tai Marjolle. Ja keskustelua toivotaan viriävän paikanpäälläkin!

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan näyttelyistä, rakennearvostelusta ja kasvatustoimintaan liittyvistä seikoista alan asiantuntijoiden pariin!

Tarkempaa tietoa paikasta ja parkkitiloista tulee lähempänä kurssia Team Kawerdan Facebook-sivuille sekä http://www.teamkawerda.fi