Ranking menestyjät kaudella 2016

Kauden 2016 Rankingin kolme palkittua olivat hienosti kaikki junioriratsastajia. Tässä heistä muutama sana:

Miia Silen on Silenin sisaruksista nuorempi, 15-vuotias poniratsastaja Vihdistä. Miia kiilasi viime kauden rankingin kärkeen keräten pisteitä kahdella ponillaan Nala IV ja Houdringes Gracia.

Pääsääntöisesti Miiaa nähdään esteradoilla mutta joskus kalenteriin mahtuu myös jokunen kouluratsastuskilpailu. Miia harrastaa aktiivisesti myös jalkapalloa.

Miia 1

(Miia Silen – Houdringes Gracia)

Daniela Hartell sijoittui tällä kertaa rankingissa toiseksi. Daniela on 17-vuotias lukiolainen, joka kilpaili kaudella 2016 molemmilla nuorilla hevosillaan Backwoods Casino ja Kiahan Amaria pääosin esteratsastuksessa.

Tavoitteena on tuoda molemmat hevoset radoille myös tällä kaudella. Lisäksi kotona on jo kasvamassa tulevaisuuden kilpahevosainesta kun Danielan ensimmäinen hevonen Broby Soleil D’ete varsoi kesällä 2016 tammavarsan oriista Ludwig von Bayern.

Daniela 1

(Daniela Hartell – Kiahan Amaria)

Kolmantena rankingissa palkittiin Maria Silen, myöskin 17-vuotias lukiolainen. Maria keräsi kilpailutuloksia kuluneella kaudella esteratsastuksessa hevosilla Charon Eagle ja Petite Bonbon.

Kauteen 2017 Maria lähtee kokonaan uuden hevostuttavuuden kanssa kun ratsuksi on hankittu FWB-tamma Coccinella. Tavoitteena esteradat sen mukaan miten yhteistyö lähtee sujumaan.

Maria 1

(Maria Silen – Petite Bonbon)

Kaikkien kolmen junioritytön hevoset asuvat heillä kotitalleissa, joten harrastus on paljon muutakin kuin pelkkää ratsastamista ja kilpailuja.

Malttia treeneihin ja menestystä kilpakentille myös kaudella 2017!